Cornellà de Llobregat, 4 de maig de 2022

Tercera edició d’una iniciativa de CCOO i d’Esperanzah!

El Parc Fluvial de Sant Boi acollirà el diumenge, 8 de maig, La Caminada pel Treball Digne i l’Economia Social i Solidària

CCOO del Baix Llobregat i Esperanzah! organitzen la 3a edició de La Caminada. Es tracta d’una iniciativa que vol visibilitzar els valors del treball digne i l’economia social i solidària, reivindicant un canvi de model productiu que combini ocupació de qualitat i preservació del nostre entorn natural, especialment del riu Llobregat.

La Caminada sortirà simultàniament, a les 9.30 hores, des de Cornellà de Llobregat, davant la seu comarcal de CCOO (carretera d’Esplugues, 68) i des de la porta del Parc del Riu, al Prat de Llobregat (ronda de Llevant s/n, al creuament amb l’avinguda Verge de Montserrat). Les dues marxes confluiran al parc Fluvial de Sant Boi de Llobregat pels volts de les 11 hores.

La Caminada s’adreça a un públic divers, intergeneracional, i pretén impulsar valors que impliquin la ciutadania. Enguany tota la recaptació anirà destinada a una campanya d’emergència per a la població refugiada d’Ucraïna, a través d’un projecte de l’Associació Catalana per la Pau.

Un cop arribades les marxes al parc fluvial, hi haurà una petita actuació cultural i parlaments a càrrec d’Enrique Carrillo, membre d’Esperanzah!, de Josep Maria Romero, secretari general de CCOO i de Lluïsa Moret, Alcaldessa de Sant Boi.   

La inscripció es realitzar a través del web www.lacaminada.cat . Les persones participants rebran aigua, un petit esmorzar i una samarreta commemorativa, gràcies a la col·laboració dels organitzadors i de diferents empreses, administracions i entitats que s’hi han implicat: Schweppes, Cuina Justa, Sorigué, Consell Comarcal del Baix Llobregat, els ajuntaments de Cornellà, El Prat i Sant Boi, Solidança i mitjans de comunicació comarcals com El Far, El Llobregat i ElBaix.cat.