Itinerari CCOO Cornellà – Parc Fluvial Sant Boi

Lloc de sortida: CCOO Cornellà. Cta Esplugues, 68.
Baixem per Carretera d’Esplugues en direcció Rambla Anselm Clavé.
Baixem Rambla Anselm Clavé i girem a la dreta pel carrer Marcelino Menéndez Pelayo.
Passem pel davant del Mercat Centre i el monument a Lluís Companys en direcció a la Biblioteca Marta Mata, antic Cinema Titan.
Baixem pel carrer Verge de Montserrat, deixant a l’esquerra la parada de FGC de Cornellà Riera. Creuem Avinguda Baix Llobregat i ens dirigim a la passarel·la del riu LlobregatArribem a la passarel·la del riu i sense creuar-la girem a l’esquerra i agafem el camí paral·lel en direcció a El Prat.Arribem al pas sobre el riu a l’alçada de la C31 on ens trobem amb la marxa de El Prat
Arribem un altre cop a la passarel·la del riu de Cornellà, la creuem i girem a la dreta i seguim caminant en direcció Sant Boi.
Passem per sota del pont de l’AVE i ens encaminem cap a Sant Boi.
Arribem a Sant Boi, passem el riu cap a l’esquerra i arribem a l’entrada del Parc Fluvial.

Itinerari Els Gats (El Prat de Llobregat)- Parc Fluvial Sant BoiLloc de sortida: Gats. Carrer Riu Llobregat 47.

El Prat de Llobregat.

Sortim carrer Llobregat i passem per davant de l’estació de metro Parc Nou.Arribem al CEM Julio Méndez i continuem caminant fins a l’entrada del camí paral·lel al riu.Agafem el camí del riu en direcció a Cornellà.Arribem al pas sobre el riu a l’alçada de la C31 on ens trobem amb la marxa de Cornellà
Arribem un altre cop a la passarel·ladel riu de Cornellà, la creuem i girem a la dreta i seguim caminant en direcció Sant Boi.
Passem per sota del pont de l’AVE i ens encaminem cap a Sant Boi.
Arribem a Sant Boi, passem el riu cap a l’esquerra i arribem a l’entrada del Parc Fluvial.